Skip to content

Zeezucht***** betovert

Zeezucht***** Oostende is sinds de Paasvakantie van start gegaan met verhuring op weekbasis. Het was een boeiende ervaring voor onze huurders maar niet minder ook voor ons. Zullen ze het huis wel goed vinden? We combineren vrij geavanceerde digitale infrastructuur met kwalitatieve, Scandinavische looks in stijl en interieur. Alles bijeen vanuit elk hoekje een rustgevend gevoel.

Zouden onze huurders overweg kunnen met onze digitale Corona-proof benadering: toegangs- en alarmcodes, domotikabediening? Zullen ze de uitrusting en het meubilair appreciëren? En zullen ze het huis ook respecteren – dat hield ons ook wel bezig. Maar de eerste ervaringen waren schitterend. Zeezucht***** maakt vrienden.

Gezelligheid troefWe gebruiken uitsluitend digitale kanalen om onze huurders aan te trekken: Facebook posts en ads, Google search en display ads (en een beetje Instagram). Google in bescheiden mate, want tegen de grote verhuurorganisaties kunnen we toch niet op. We rekenen in grote mate op de promotie die onze huurders voor ons maken in hun vriendenkring.

En dat zou moeten lukken, want de commentaren die we mochten ontvangen van onze eerste huurders spreken boekdelen. Voor ons is het een verademing dat onze inspanningen om een Zen-weekje vakantie aan te bieden naar waarde wordt geschat. En onze huurders hebben alle respect voor de woning. Dat doet deugd. Hier zijn de reacties:

De kwaliteit van de woning en de inrichting en de voorzieningen … dat trok ons dan ook aan bij onze zoektocht.

Jullie huis heeft veel potentieel om goed verhuurd te worden! Ook het gemak om binnen te komen met de code is handig en vooral de kleine attenties en handige items die jullie al voorzagen, dat maakt het verschil. En natuurlijk het huis zelf! En zalige bedden:-) zoals thuis.

Al snel geluncht en alles verkend binnen. Alles is tot in de puntjes uitgerust, en gezellig, veel spulletjes die ik zelf ook bijhad zoals kaarsjes, servetjes, tafelsets, afwas tabletjes enzo … had inventaris niet volledig gelezen;) wel heel aangenaam dat alles zo verzorgd aanwezig is! Strakjes de buurt verkennen, en Frenchette komt leveren ook! Goede tip!

Echt genoten bij jullie, hopelijk wordt de verhuur een succes!

We zijn hier aan ‘t inpakken na een heerlijke week! We hebben ons echt kunnen ontspannen in jullie gezellig huis!

Een super mooie vakantiewoning, echt waar.

Recent met de kinderen verbleven in deze zeer verzorgde en propere gezinswoning op wandelafstand van het strand. Heerlijke bedden, mooi uitgeruste keuken en goede druk op het sanitair. De wasmachine / droogkast combinatie was ook zeer welkom voor de onvoorziene wasnoden 🙂 Zeker de moeite als je even wil uitrusten aan de zee, dicht bij Oostende maar tegelijk ook ver weg van de drukte!

Recent een verblijf geboekt en beleefd in Zeezucht. Even lekker ontspannen, weg van alles en iedereen, genieten van de zeelucht, in een moderne huiselijke sfeer. Een aanrader voor gewoonweg ie-de-reen!

Voor de zomervakantie is al flink ingeboekt. Maar jullie kunnen er nog bij! Check onze online kalender er maar op na.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *